Konferans: Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu
Türkçe (Türkiye)English (United Kingdom)

 

Konferans: Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu Yazdır E-posta

 

Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü tarafından düzenlenen ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Ali Kemal Sayın'ın konuşmacı olarak katıldığı “Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu” konulu konferans, Yalova Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konferansa Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M.Niyazi Eruslu, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ali Rıza Abay, Yalova Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ali Gencer, İŞKUR Müdürü Erhan Dede, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr. Orhan Koçak gerçekleştirdi. Ardından kürsüye gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Ali Kemal Sayın,  çalışma hayatımızda büyük önem taşıyan yeni 6356 sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunuyla ilgili genel bir değerlendirme yaparak katılımcılara bilgi verdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Ali Kemal Sayın konuşmasında, sendikal özgürlükler açısından 6356 sayılı kanun ve toplu iş sözleşmeleri ile toplu iş uyuşmazlıkları açısından 6356 sayılı kanuna değindi.