Türkçe (Türkiye)English (United Kingdom)

Uluslararası Kör ve Az Gören Kadınların Mesleki Eğitimi, Mesleki Rehabilitasyonu, İstihdamı ve Sosyal Hayata Uyum Sempozyumu Yazdır E-posta

T.C. Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü, T.C.Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü, Gazi Üniversitesi Rektörlüğü ve Türkiye Körler Federasyonu'nun ortaklaşa olarak düzenlediği "Uluslararası kör ve Az Gören Kadınların Mesleki Eğitimi, Mesleki Rehabilitasyonu, İstihdamı ve Sosyal Hayata Uyum Sempozyumu" 14-16 Ekim 2011 tarihinde Ankara'da gerçekleştirildi. Sempozyumda Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tuncay Güloğlu "Türkiye İş Kurumu'nun Görme Engellilerin İstihdamına Yönelik Faaliyetleri”, Araş. Gör. Yusuf Ziya Yıldırım "Yerel Yönetimlerin Engellilere Yönelik İstihdam Faaliyetleri: İSMEK Örneği", Araş. Gör.  Murat Aydın "Bir Dezavantajlı Grup Olan Görme Engellilerin İstihdam Edilmesinde Kamu İstihdam Kurumlarının Rolü ve Etkinliği" konulu bildirileri sundu.