Konferans: International Conference Changes in Social and Business Environment
Türkçe (Türkiye)English (United Kingdom)

Konferans: International Conference Changes in Social and Business Environment Yazdır E-posta

Yalova Üniversitesi’nin düzenleyicileri arasında yer aldığı ve dördüncüsü yapılan "International Conference Changes in Social and Business Environment" Litvanya'nın  Panevezys kentinde 3-4 Kasım 2011 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Konferansın açılışında Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Doç.Dr. Tuncay Güloğlu, ev sahibi Kaunas University of Technology Panevezys Institute Dekanı Prof. Dr. Asta Valackiene'ye, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.M.Niyazi Ersulu tarafından gönderilen logolu fincan takımını takdim ederek Rektör Eruslu’nun iyi dileklerini sundu.Rektör  Prof.Eruslu'ya  hediyesi için teşekkürlerinin iletilmesini isteyen Dekan Prof.Dr. Asta Valackiene, Yalova Üniversitesi'nin konferansın düzenlenmesindeki katkılarından dolayı  takdirlerini dile getirdi. 100'ün üzerinde bildirinin tartışıldığı konferansta, Doç. T. Güloğlu ve Yalova Üniversitesi Kadın ve Aile Araştırmaları Merkezi(YÜKAM) Müdürü  Fatma Kahraman Güloğlu birer bildiri sundular. F. Güloğlu ve T. Güloğlu ikili ve grup görüşmeleri de gerçekleştirdi. Sonraki konferansın 2013 senesinde yapılmasına karar verildi.